IKEA heeft alles op slaapkamergebied!

| Meer
IKEA slaapkamers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waar heeft IKEA het succes aan te danken…juist, aan U. En waar komt dat door…door de geweldige kwaliteit, door altijd met iets nieuws voor de dag te komen, door de service, door de vriendelijke en deskundige medewerkers en, heel belangrijk, door de relatief lage prijzen.
En dat geldt natuurlijk ook voor de slaapkamers.
Want een IKEA slaapkamer is meer dan een bed alleen. Er staat tegenwoordig heel veel in een slaapkamer. Goed slapen is uiteraard de eerste vereiste en daarom heeft het Zweedwe bedrijf een ruime keuze uit.


IKEA bedden

IKEA bedden - hoogslapersEn u kunt hier altijd terecht als u op zoek bent naar een bed voor één persoon. Dat er ook een royale keuze is uit tweepersoonsbedden zal niemand verbazen. Toch biedt het bedrijf nóg meer aan wat bedden betreft.
U wilt graag een slaapbank hebben voor vrienden en vriendinnen die blijven overnachten. U wilt graag een logeerbed hebben. Die zijn er bij IKEA! Tevens zijn er ook nog hoogslapers in het beddenassortiment en stapelbedden spreekt voor zich.

Matrassen

IKEA matrassenWant u rust pas echt uit als u op een matras ligt dat voor u geschikt is. Ook daar doet IKEA aan mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Sultanmatras. Maar er is veel meer te kiezen en weet u wat…u mag zelfs een matras uitproberen…waar komt u dat nog tegen!?
En het concern gaat nog een stapje verder om  elke klant tevreden te stellen. Stel, u koopt een matras maar na een tijdje is het matras toch niet wat u zocht. Hier is het zo geregeld dat u binnen 90 dagen uw matras mag omruilen…waar komt u die service nog tegen vandaag de dag, echt IKEA!

Buiten de matrassen kunt u ook terecht voor kussenbeschermers, voor onderslopen en voor matrasbeschermers. Zo compleet treft u het nergens, zo compleet treft u het alleen bij IKEA !
 

Slaapkamermeubelen

IKEA slaapkamermeubelenEen slaapkamer is pas echt af met de juiste slaapkamermeubelen. Ook daar speelt IKEA bijzonder handig op in. U vindt er een scala aan slaapkamermeubelen waardoor u zeker een juiste keuze zult maken.
Zo treft u de mooiste en beste kledingopbergsystemen aan en dat geldt natuurlijk ook voor de functionele garderobekasten. Een linnenkast zal zeker niet ontbreken in uw slaapkamer en IKEA heeft deze dan ook voor u klaarstaan. Kleding ophangen wordt een stuk eenvoudiger met kleerhangers en kleerhaken, zelfs daar wordt aan gedacht.
Niet alleen grote slaapkamermeubelen, ook aan de kleinere slaapkamermeubels is gedacht. Zo zijn er praktische ladekasten. Riemen, stropdassen en nog meer liggen vanaf nu netjes opgevouwen en gerangschikt.
Ergert u zich ook zo aan al die schoenen die in uw slaapkamer overal liggen…daar heeft IKEA de handige schoenenopbergers voor.

Een bedtafeltje en een nachtkastje horen bij het bed. U kunt er een lampje opzetten, de wekker en andere spulletjes die u nodig heeft na een heerlijke nachtrust.

Een toilettafel kan en mag niet ontbreken in de slaapkamer. U kijkt in de spiegel en u ziet uzelf steeds mooier worden. De bijpassende attributen haalt u uit het laatje dat bovenaan in de toilettafel zit.
 

Ook voor verlichting uw partner

IKEA verlichting en spotsInderdaad, want verlichting en zeker de juiste verlichting is belangrijk in de slaapkamer. En ook hier kunt u weer kiezen uit een aardige reeks lampen met bijbehorende spaarlampen zoals mooie wandlampen en hanglampen. Ook tafellampen en staande lampen zijn rijkelijk vertegenwoordigd. U bent op zoek naar een lampenkap…ook die zult u ongetwijfeld vinden op de lampenafdeling! U wilt een romantische slaapkamer met indrukwekkende geïntegreerde verlichting, ook dan ben u van harte welkom om diverse ideeën te bespreken. Zo komt u met de medewerkers van IKEA tot de beste oplossing!
 

Spiegels

En spiegels kunt u op meerdere plaatsen bevestigen. Ook daar zal IKEA u in adviseren. U kunt voor een leuke en decoratieve spiegel gaan, u kunt een grote spiegel nemen die u tegen een kastwand kunt monteren. In elke slaapkamer zal de schminkspiegel te zien zijn.
U kunt zich nóg mooier maken dan u al bent!
 

De slaapkamer van IKEA

Zo mag u uw slaapkamer noemen. Hoogstaande slaapkamermeubelen voor een prijs die menigeen zal verbazen. En zij heeft alles onder één dak. U zoekt al uw slaapkamermeubelen uit en al gauw zult u gaan genieten van al het goede van dit prima bedrijf uit Zweden.
 
ikea slaapkamers
 
IKEA © : foto's IKEA slaapkamers, slaapkamer meubelen en opbergsystemen
Meer info IKEA slaapkamer catalogus klik hier