Kussens... voor een heerlijk slaap!

| Meer

Hoofdkussens

 
Hoofdkussens zijn zeer belangrijk voor uw slaapcomfort en moet de ideale ondersteuning aan het hoofd bieden, maar vooral uw wervelkolom. Heeft u een goed kussen, dan zult u veel beter slapen en heeft u in de ochtend een uitgeslapen gevoel. Een hoofdkussen neem de spanning weg tussen uw nek en schouders om nekpijn te voorkomen.
 

Kussens

HoofdkussenWat materiaal betreft is er het synthetische hoofdkussen, een katoenen, een latex, er is een kapok kussen, een donzen en een wollen hoofdkussen. De meeste hoofdkussens zijn verdeeld in kamers om de juiste ondersteuning te bieden bij iedere houding hoe u in bed ligt.

Verder is er nog een synthetisch, een orthopedisch en een ergonomisch hoofdkussen of neksteunkussens.
 
Deron hoofdkussens bestaan uit visco-elastisch schuim die een optimale ondersteuning bieden bij mensen die klachten hebben over nek- of schouderproblemen. Daarnaast heeft het Deron kussen een ribbelstructuur die voor een goede ventilatie en vochtregulatie zorgt.
 

TIP: levensduur hoofdkussen verlengen

Om de levensduur te verlengen is het aan te raden om een kussenbeschermer rond het kussen te doen. Deze kussenbeschermers zijn ook meestal wasbaar dat de slaaphygiŽne bevordert.
 
 

Decoratie

Kussens bedNaast de hoofdkussens leggen de meeste mensen ook nog enkele decoratiekussens op het bed in dezelfde kleur van het dekbedovertrek of aansluitende kleuren.