Slaapkamerkasten

 
En die zijn altijd aanwezig in een slaapkamer. Een slaapkamerkast is mooi van buiten en functioneel van binnen. U kunt alles geordend ophangen of neerleggen. Kleur bij kleur bijvoorbeeld of maat bij maat. Nog een voordeel is dat uw slaapkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt. Dat is wel zo prettig want niemand verblijft graag in een rommelige en niet opgeruimde slaapkamer.
 

Uw slaapkamerkast ontwerpen en laten maken

Wilt u geen standaardkast in uw slaapkamer, dan kunt u altijd gaan voor een unieke kast. Want dat wordt het als u heeft besloten uw eigen kast te ontwerpen.
U begint eerst de ruimte op te meten die u tot uw beschikking heeft. Daarna laat u de kast op maat maken van het materiaal dat u heeft uitgekozen. Uiteraard zal deze slaapkamerkast duurder zijn dan een standaard kast maar u heeft dan wel iets heel speciaals!
 

Er zijn vele soorten slaapkamerkasten

 • InloopkastEen stille vrouwenwens… een inloopkast ofwel dressingkast. Alles is geordend en daardoor kunt u sneller uw kledingstukken voor die dag pakken, ideaal hoor!
 • Voor al uw linnengoed is er de linnenkast. Natuurlijk netjes opgestapeld, soort bij soort en dat geeft een goed gevoel.
 • Heeft u niet al te veel ruimte in uw slaapkamer, dan is een schuifdeurkast dé oplossing. Voordeel is namelijk dat u niet met draaiende deuren heeft te maken.
 • De kleerkast hoort gewoonweg in uw slaapkamer. U kunt al uw kleding netjes ophangen dus nooit kreuken. Bij het openen van de kast ziet u hoe verzorgt al uw kleding erbij hangt. Super!
 • Een kast in de muur, een muurkast. Of u hangt daar kleding in of, en dat wordt veel gedaan, u maakt er een computerruimte van. Is die mooi weggewerkt of niet dan…
 • In het geval dat u niet veel ruimte heeft in uw slaapkamer, dan is een vouwdeurkast een prima optie. Geen openslaande deuren en dat scheelt aanmerkelijk in de ruimte.
 • Grote kledingstukken en bijvoorbeeld jassen kunt u ophangen in een garderobekast.
 • Dekbedden, kussens en meer dikke en grote spullen kunt u kwijt in de kast tot aan het plafond.
 • Ook voor kleine ruimte is een zweefdeurkast bijzonder geschikt. U kunt hier veel kleren in kwijt.
 • Draaiende deuren vindt u in de draaideurkast. Ook toepasbaar in de kleinere ruimten.
 • Een leuk slaapkamerkastje is de schoenenkast. In één oogopslag ziet u al uw schoenen die netjes kleur bij kleur staan of soort bij soort.
 • Daarnaast zijn er nog diverse aanbouwkasten en inbouwkasten waar u uw spullen in kwijt kunt.

 

Slaapkamerkast
 
 
Kasten mogen dus niet ontbreken in een slaapkamer, en dat geldt ook voor opbergladen. U wilt niet graag kleine of kostbare spullen kwijtraken. Dat is zo`n opberglade een uitkomst. U kunt daar uw sieraden in opbergen, horloges, oorbellen, stropdassen en nog veel meer.
 
Iedereen mag zichzelf nu eenmaal graag bekijken. Dan is het makkelijk om op een slaapkamerkast een mooie en grote spiegel te monteren. Kunt u op elk moment van de dag zien hoe mooi u bent…
 

De kastindeling is belangrijk!

Indeling kastU bepaalt natuurlijk zelf hoe u uw slaapkamerkast gaat indelen. Daarbij krijgt u hulp van legplanken, van roeden  en laden. Heel cool is het om een halogeenlampje in uw kast te monteren. U kunt het zelfs zo maken dat op het moment dat u de kast opendoet er een lichtje u komt helpen.
 
 
 

Prijs slaapkamerkast

Prijzen zijn moeilijk te geven. De maat speelt mee, de materiaalsoort, wel of geen spiegel, en zo kunt u nog wel even doorgaan. U kunt altijd gaan kijken in winkels of op het internet.