Slaapkamermeubels, kasten en natuurlijk nachtkastjes

| Meer

Slaapkamermeubelen

 
 
Er zijn best wel veel slaapkamermeubelen in een slaapkamer en met behulp van deze meubelen kunt u uw slaapdomein inrichten. En natuurlijk zult u niet alles kwijt kunnen. Heeft u een kleine slaapkamer, dan zult u keuzes moeten maken wat er wel en niet in komt. Heeft u de beschikking over een grote, dan wordt het natuurlijk een ander verhaal.
De grootte is minder belangrijk, wel belangrijk is hoe u een en ander zult gaan plaatsen. U schept hiermee een harmonie en sfeer die u helemaal aanstaat. Uw slaapkamer wordt daardoor meer dan een slaapgelegenheid en wordt uw tweede huiskamer waar het aangenaam verblijven is.

Slaapkamermeubelen

Te beginnen met het bed met het bijbehorende matras. Moeten beiden in prima staat zijn. Alleen dan zult u genieten van een verdiende nachtrust, en een goede nachtrust is méér dan belangrijk!
 
slaapkamermeubelen
 
Een opmaaktafel hoort gewoonweg thuis in de slaapkamer. En boven deze tafel hangt een grote spiegel. U kunt zich aankleden en opmaken in alle rust. In een opmaaktafel zit bijna altijd een lade. Daar kunt u uw opmaakspulletjes overzichtelijk in opbergen.
 
KleerkastAlle kleding hangt netjes in een kast. De ene kant voor de vrouw en misschien de andere kant de kleding voor de man. Om u van top tot teen te bekijken is een grote spiegel een prima uitkomst.
Een bekende soort kast is natuurlijk de inloopkast. De trots van elke vrouw! Alles ligt en hangt op de juiste plaats. Uitzoeken wat u aan doet vandaag wordt dan nóg leuker!
 
Een computermeubel vindt steeds meer zijn weg in de slaapkamer. Nog eventjes computeren voordat u gaat slapen. Een makkelijke fauteuil hoort bij dit slaapkamermeubel.
 
U heeft een leeslampje, een wekker en een leesboek liggen op een nachtkastje. In het nachtkastje kunt u spullen opbergen. Zo houdt u uw slaapafdeling opgeruimd. U kunt aan uw leeslampje een dimmer plaatsen en uw slaapkamer is een oogwenk omgetoverd tot een romantisch slaapverblijf.
 
SchoenenkastEen schoenenkast is vooral praktisch. Alle schoenen kunnen daarin worden opgeborgen, en doet u dat overzichtelijk, dan grijpt u nooit meer mis. Is ook mooi om te zien en geeft zeker wel een toegevoegde waarde.
 
Heeft u uw baby op uw kamer, dan mag een commode niet ontbreken. Het is een kast met diverse laden om al de babybenodigdheden op te bergen. Een wieg staat dus ook in de slaapkamer. Niet te dicht bij de verwarming of bij de gordijnen zetten.
 
Een echte sfeermaker is natuurlijk een boekenkast. Prachtig om te zien maar ook bijzonder functioneel! Geen rondslingerende boeken meer maar netjes gerangschikt. Een uitkomst, een sfeermaker. Uw slaapkamer zal er geweldig van opknappen met zo`n boekenkast.
 
Flatscreen tv slaapkamerU mag nog graag even rustig bijkomen van een drukke werkdag. Zet dan nog eventjes de televisie / flatscreen tv aan. Deze kunt u op een draaitableau bevestigen of tegen de muur monteren. Zorg voor de ideale kijkhoogte. Buiten het beeld moet ook het geluid optimaal zijn. Fijn hoor zo`n televisie en met de afstandsbediening kunt u uw televisie makkelijk aan- en uitzetten.